Flotte reisedestinasjoner du kanskje ikke har besøkt alt

Av og til er det deilig å reise på ferie til det samme stedet. Man kjenner til den beste plassen på stranden, den faste restauranten har alltid like god mat og man vet godt hvor det er best å bo. Likevel kan det av og til også være spennende å teste ut en helt ny destinasjon.

Foto av Eva Darron / Unsplash 

Vi har derfor funnet frem noen flotte reisedestinasjoner som du kanskje ikke har besøkt allerede. Vi håper at du kan få litt inspirasjon til ditt neste reisemål slik at reisen blir akkurat så spennende som du håpet den skulle blir.

Island

Dersom du ikke har besøkt Island allerede så anbefaler vi absolutt at du tar turen. Hvis du er gira på et godt bad i en varm kilde, er Blue Lagoon et av de beste stedene å reise. Det er et unikt geotermisk spa som ligger midt i et ganske skremmende lavafelt. Det høres kanskje skremmende ut, men når du ser det, vet du hvorfor det er et så flott sted å besøke.

Vatnajokull isgrottene er dødelige når isen smelter om våren og sommeren, men om vinteren er det et turistparadis. Et enormt nettverk av huler, tunneler og grotter fremstår surrealistiske og betagende.

Australia

Great Barrier Reef er et av de beste feriestedene for alle som vil ha muligheten til å se et av naturens mest utrolige vidundere. Korallrevet spenner over 2300 kilometer og er så stort at det faktisk kan sees fra verdensrommet! Turister vil kunne nyte de fantastiske severdighetene til unike marine dyr og planter, og samhandle med hverandre i perfekt harmoni.

Foto av Manny Moreno / Unsplash

Du kan dykke eller snorkle i området for å virkelig komme tett på den lokale floraen og faunaen. Dersom du ikke liker å dykke så er det selvfølgelig også mange andre flotte destinasjoner du kan besøke i det flotte landet.

Bora Bora

Bora Bora er et øyparadis isolert fra store deler av verden, midt i det sørlige Stillehavet. Det er et av verdens mest kjente reisemål for bryllupsreise. Det er vert for en sovende vulkan, som er omkranset av tykt, nydelig grønt landskap. Dette er det perfekte stedet å bare slappe av og nyte tilværelsen. Det er romantisk og nær naturen, men er likevel ekstravagant i sin eleganse.

Foto av Tomas Gonzales de Rosenzweig / Unsplash

Du trenger ingenting på dette himmellignende stedet og du trenger heller ikke å reise hit kun med en kjæreste eller som nygift, du kan også reise hit bare for å nyte livet.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *