Husk sex når du er på ferie

Sommertid er for mange synonymt med ferietid. Uansett om sommeren skal brukes på kjærlighetsferie, festival eller om du bare nyter fritiden der hjemme, så får du her noen tips til hvordan du får den beste feriesexen. 

1. Kos dere i vannet – ikke under vann

Når varmen stiger, kan det være deilig å ta en avkjølende dukkert i havet, bassenget eller innsjøen, og det kan være fristende å kose seg under vannoverflaten. Mindre fristende er imidlertid betennelse i underlivet, som i verste fall kan være det kvinner som har kost seg under vann kan ha i vente. Vannet kan inneholde bakterier eller kjemikalier som påvirker pH-verdien i magen, og det kan gi ubehag for kvinner etterpå.

Hvis du er interessert i sex i vannet, kan du ta en tur i dusjen i stedet. Her kan du nyte de forfriskende dråpene uten at store mengder vann kommer opp i magen. Det er flere forskjellige hjelpemidler som kan hjelpe til med flere stillinger og mer sklisikker sex under dusjen, f.eks. håndtak med sugekopp som brukes til støtte eller håndjern med sugekopp til frekk bondagelek. Hvis du vil skjemme deg litt bort med kjærlige vibrasjoner mens du er i badekaret, finnes det vanntette vibratorer i alle former og størrelser, som for eksempel bestselgeren rabbit vibrator.

2. Kos dere utendørs – uten bøter

Husk å sjekke hva som er tillatt der dere oppholdere dere. Selv om vi nordmenn kanskje ikke regnes som spesielt frilynte, så er det mange steder som er mye strengere når det kommer til sex i det offentlig rom. Det lønner seg derfor å være litt oppmerksom på folk i nærheten, da du kan risikere en bot hvis du blir sett.

3. Fokuser på hverandre

Ferien gir oss et velfortjent avbrekk fra hverdagen hvor vi har god tid til å kose oss og bare være sammen. Så bruk tiden til å fokusere mer på hverandre og skjemme bort hverandre. Dyrk sex på nye steder eller på nye måter og sett intimitet i høysetet. Pak evt. litt ekstra i kofferten til formålet, f.eks. en liten klitorisvibrator som dere kan kose dere sammen med.

4. Beskytt deg selv – bruk kondom

Kondomer er ikke bare noe for tenåringer – det er alltid en god ide å beskytte seg selv når man har sex, spesielt hvis du har forskjellige partnere. Før du lar deg rive med av sommerflørtingen, været og drinkene, er det veldig lurt å forberede seg og kjøpe kondomer.

Hvis menn bruker riktig størrelse på kondomer, kan verken kvinnen eller mannen føle at man bruker kondom under samleie – kanskje med unntak av at man kan merke det på varigheten. Kondomer kan nemlig ha den positive bivirkningen at de kan få gleden til å vare lenger.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *