På tur med Interrail

Artikkel av Mari Olsen.

Om du har reist med tog gjennom mer enn to europeiske land, så har du kanskje hørt om Interrail? Dette er en perfekt måte å komme seg rundt i Europa på når man har lyst til å dra på en rundreise og få med seg mest mulig av Europa. Det finnes forskjellige typer interrailbilletter og man kan selv velge geografisk sone og hvor lenge billetten skal være gyldig, fra fem dager til en måned. Billettene varierer i pris, men på nettsidene til Interrail så dukker det ofte opp tilbud for den yngre generasjonen.

Om du noen gang bestemmer deg for å dra på en Interrail-tur, enten alene eller med noen turkamerater, så vil du nok føle at du er på mer enn bare ferie. Interrail er en perfekt mulighet til å få med seg lokale vingårdene i Frankrike, som ligger langs togsporene, eller de høye fjellene i Sveits og Østerrike. En ting skal også være sikkert, og det er at om det blir kjedelig på de ulike togavgangene, så kan du alltids reddes inn med litt underholdning.

Det er utrolig mange andre som drar på tur med Interrail, og spesielt på sommeren. Det  kan være trivelig å ta kontakt med andre interrailere. De er på akkurat samme type reise som deg, og skal sikkert oppleve utrolig mye forskjellig. Dessuten kan det være spennende å få seg noen kamerater fra de ulike landene man reiser til.

Populære destinasjoner med Interrail er gjerne Frankrike, Italia og Sveits. Disse landene ligger godt plassert i Europa, og tilbyr flotte landskap å følge med på. Om det nå ikke skulle være alt for interessant å følge med på utsikten hele tiden under disse togturene, så er det jo ikke så altfor dumt å kanskje bare slappe av med litt brettspill, eller se live-fotball. Ja, faktisk så er det relativt grei 4G på de fleste togturene man tar under Interrail. Da går det jo helt fint an å følge med litt på fotball via Eurosport Norge, eller spille et spill på mariacasino.com. Om du ikke ønsker å gjøre noen av delene, så er det bare å se på utsikten mens du ruller av gårde med toget.

Om du føler deg litt inspirert til å kanskje ta deg en tur med Interrail, så burde du samle sammen vennegjengen, og gjøre dere klar til deres livs største eventyr. En ferie med Interrail, er en ferie med mye spenning.

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.